Kaisa Nikkilä: Lapin lumoava luonto (15 tunnelmakuvaa)

47,06 

Kaisa Nikkilä: Lapin lumoava luonto – 15 tunnelmakuvaa Urho Kekkosen kansallispuiston maisemista sekä Saariselän Kaunispäältä ja Pohjois-Sodankylästä

Hyödynnä kuvasettiä somessa tai verkkosivuilla!

Kuvaus

Ilmaisia kuvapankkikuvia on netti pullollaan, mutta niissä on pari vikaa: niitä käyttävät niin monet muutkin. Yleensä kuvat myös suorastaan huutavat, että ne on löydetty jostain amerikkalaisesta kuvapankista, eikä suinkaan otettu itse. Ja jos yrittää kerätä kuvista toisiinsa sopivan setin kuvia, joita voisi käyttää vaikka PowerPoint-esityksessä, blogikirjoituksessa tai somepäivitysten kuvituksina, voi varautua pitkään sessioon. No kyllähän se valintavaihe voi jonkun mielestä olla hauskaakin, ”otan tuon ja tuon ja tuon”, mutta se, onko se tehokasta ajankäyttöä onkin sitten ihan toinen juttu. Mikset siis ostaisi valmiiksi toisiinsa sopivaa settiä, kuvia, jotka ovat laadultaan, sävyiltään, tarkkuudeltaan ja teemoiltaan yhteensopivia?

Piilotettu aarre paketoi kiireisille viestijöille Kaisa Nikkilän ”Lapin lumoava luonto – 15 tunnelmakuvaa Urho Kekkosen kansallispuiston maisemista sekä Saariselän Kaunispäältä ja Pohjois-Sodankylästä” -kuvasetin.

Kuvia voi hyödyntää verkossa, esimerkiksi eri somepalveluissa.

Muokkaa kuvat omiin tarpeisiisi sopiviksi esimerkiksi Canvalla tai jollain muulla kuvankäsittelyohjelmalla – tai hyödynnä niitä sellaisenaan.

Tutustu tästä tarkemmin kuviin:

 

Kuka ihmeen Kaisa Nikkilä?

Kuva: Laura Tammisto / Studio Torkkeli

 

Kaisa Nikkilä muutti etelästä Sodankylään Kultamuseon johtajaksi keväällä 2019. Ennen pestiään Kaisa toimi yrityksessään muun muassa palveluliiketoiminnan kehittämisen, markkinointiviestintäprojektien, mainostuotannon, tapahtumien ja valokuvauksen parissa. Hän on myös nainen Museotirppa-blogin takana. Kuviinsa hän on taltioinut sitä, miltä ensimmäinen vuosi Lapissa on on tuntunut ja mitkä asiat ovat sykähdyttäneet. Johanna Janhonen on seurannut Kaisaa somessa vuosikausia ja kun hän kysyi Kaisalta, haluaisiko hän laittaa kuviaan myyntiin Piilotetun aarteen kauppaan hän innostui ja paketoi myytävät kuvat alta aikayksikön ja niin syntyi Lapin lumoava luonto. Hänen ensimmäinen Lappi-aiheinen kuvasetti on nimeltään Nattaset.

 

Tämä kuvapaketti on saatavilla ainoastaan Piilotetun aarteen verkkokaupasta!

Kuvapakettiin kuuluu seuraavat kuvat:

  • Auringonlaskut Kaunispäällä ja Pikku-Tankavaaralla
  • Hillankukka, kuksa, pitkospuut, ruskainen maa
  • Kaksi kuvaa revontulien valaisemasta taivaasta
  • Kolme polkukuvaa: polku, penkki polun varrella, portaat polun varrella
  • Kolmiomittaustorni Kaunispäällä
  • Kolme talvista kuvaa: kuvissa mm. luminen maa, polttopuita ja talja sekä lumisia puita

Kuvat on otettu Urho Kekkosen kansallispuiston maisemista, Saariselän Kaunispäältä ja Pohjois-Sodankylästä vuosina 2019 ja 2020. Kuvien koko vaihtelee välillä 2734*2050 px ja 4032*3024 px.

Urho Kekkosen kansallispuisto on vuonna 1983 perustettu kansallispuisto, joka sijaitsee Savukosken, Sodankylän ja Inarin kunnissa. Puisto on Suomen toiseksi suurin kansallispuisto: sen pinta-ala on 2 550 neliökilometriä. Alue on osa UK-puisto-Sompio-Kemihaara-Natura 2000 -luonnonsuojelualuetta ja sitä hoitaa Metsähallitus. Alueen luonto on monipuolinen, ja siellä on alueita, jotka sopivat niin kokemattomillekin vaeltajille kuin pitkiä ja vaativia eräretkiä harrastavillekin. Alueen läpi virtaa Suomujoki, ja siellä sijaitsevat Kiilopään tunturikeskus, Saariselän tunturijono, Aittajärvi, Luirojärvi ja Raja-Jooseppi. (Lähde: Wikipedia)

Kaunispää  on 438 metriä korkea tunturi, joka sijaitsee Inarissa, Saariselän matkailukeskuksen vieressä. Matkailutoiminta on alkanut tunturin laella vuonna 1954. Siellä sijaitsevaa ravintolaa ja matkamuistomyymälää on sen jälkeen laajennettu kolmesti. Kaunispään laskettelurinteet otettiin käyttöön vuonna 1971 ja hiihtohissit nousevat huipulle asti. Huipulta lähtee myös noin 1,2 kilometrin pituinen pulkkamäki. Tuntuirin huipulla käy vuosittain noin 100 000 ihmistä. Tunturin huipulla sijaitsee puinen Kaunispään kolmiomittaustorni, joka on rakennettu vuonna 2011 kolmiomittauksen muistomerkiksi ja näkötorniksi. Sen esikuvana käytettiin samalla paikalla 1950-luvusta vuoteen 2009 sijainnutta kolmiomittaustornia. (Lähde: Wikipedia)

Kuvat ovat käytettävissäsi heti tilauksen tehtyäsi. Voit ladata tietokoneellesi tai kännykkääsi joko kaikki kuvat tai vain osan niistä. Kun kuvat ovat koneellasi, voit ladata ne vaikka Canvaan (Uploads – Upload an image). Jos lataat kuvia kännykkääsi, voit käyttää niitä heti myös Canvassa.

 

Paketin hinta on 37,50€ + alv

Katso miten kuvia on hyödynnetty Instagramissa #kaisanikkiläphotos .

Käyttöehdot:
-Voit hyödyntää kuvia vapaasti somessa ja verkkosisällöissä. Printtituotteisiin, kuten esitteisiin tai lehtijuttuihin, tarvitset kuitenkin erillisen luvan. PowerPoint-esityksiäsi saat kuitenkin halutessasi printata. Kuvia saa käyttää kaupallisissa päivityksissä.
-Kuvia saa muokata ja niitä voi käyttää ilman aikarajoitusta missä päin maailmaa tahansa. Kuvaa ei saa muunnella kuvassa esiintyvää henkilöä loukkaavalla tavalla eikä siten, että henkilö, joka ei muuten olisi tunnistettavissa kuvasta, olisi mahdollista tunnistaa. Kuvaa ei käyttää siten, että esine tai merkki, joka on kuvassa taustalla tai muuten toisarvoisessa merkityksessä, nousee kuvan pääkohteeksi.
-Kuvat ovat tarkoitettu ostajansa henkilökohtaiseen käyttöön. Älä siis jakele kuvia eteenpäin tai myy niitä kuvapankkikuva- tai taustakuvapalveluihin! Käyttöoikeus on siis asiakaskohtainen eikä oikeuksia voi siirtää eteenpäin. Jos kuvan ostaja käyttää kuvia tuottaakseen omille asiakkailleen markkinointi-, mainonta- tai julkaisupalveluita, asiakkaan asiakkaalle voidaan myöntää käyttöoikeus sellaiseen kuvaan, joka liittyy toimeksiantoon. Jos kuvia halutaan käyttää useiden asiakkaiden sisältöihin, kuvat tulee ostaa erikseen jokaisen asiakkaan lukuun.
-Kuvien tekijänoikeudet ovat Kaisa Nikkilällä. Kuvia käyttäessäsi sinun ei kuitenkaan tarvitse mainita hänen nimeään tai Piilotettua aarretta. Jos haluat kertoa kuvien alkuperästä, tee se vaikka näin: ”Kuva: #piilotettuaarre” .
-Älä käytä kuvia epäeettisesti, hyvän tavan tai lain vastaisesti, tai loukkaavaksi tarkoitetulla tavalla.
-Älä anna ymmärtää, että kuvassa mahdollisesti esiintyvät henkilöt tai tuotemerkit mainostavat sinun tuotettasi.

Saatat myös pitää...