Tuotteet

Piilotetulla aarteella on erilaisia sometuotteita

  • räätälöidyt some-luennnot ja työpajat suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, some on paljon muutakin kuin Facebookia ja markkinointia – mikä teitä tänään kiinnostaa? Opetellaan yhdessä sometyökaluja: miten käytetään tehokkaasti esimerkiksi Twitteriä, LinkedIn:iä, Facebookia, Instagramia tai YouTubea henkilökohtaisen profiilin tai organisaation virallisen tilin kautta? Työpajoissa organisaatio (tai tuote/henkilöbrändi) viedään suunnitelmallisesti someen, ja organisaation työntekijöille tehdään somestrategia, joissa on kerrottu tavoitteet, niitä seuraavat mittarit ja kannustimet somen käyttöön. Myös yksittäisille työkaluille voidaan tehdä omat someohjeet.
  • visuaaliseen sisällöntuotantoon liittyvissä koulutuksissa mietitään, suunnitellaan ja tehdään visuaalisia sisältöjä: kuvia, videoita ja graafisia sisältöjä kuten infografiikoita, julisteita tai mainoskuvia, joita voi hyödyntää niin somessa kuin muuallakin. Sisällöntuotannossa hyödynnetään erityisesti mobiiliapplikaatioita kuten Canvaa.
  • konsultointituotteissa annetaan esim. yhteisönjohtajien valmennusta ja apua työkalujen valintaan . Kyselytunneilla saa kysyä mitä vain sosiaaliseen mediaan liittyvää!
  • Piilotettu aarre päivittää toimeksiannosta Wikipedia-artikkeleita ja tekee myös tapahtumiin liittyvää liveviestintää, esimerkiksi Instagram-stoorien avulla.
  • markkinakartoituksessa Johanna tutustuu asiakkaan somestrategiaan ja käy sen jälkeen läpi asiakkaan ja sen kilpailijoiden somekanavia ja tekee sitten ehdotuksia siitä, miten sometusta voisi kehittää. Ennen toimeksiantoa hän pyytää asiakasta kertomaan, mitkä työkalut tai kilpailijat kiinnostavat heitä eniten osatakseen priorisoida ajankäytön.

Kumppaneiden kanssa järjestetyt tapahtumat

  • Yhteisömanagereille suunnattu CMADFI-seminaari järjestetään vuosittain tammikuun neljäntenä maanantaina.
  • Somen avaimet -koulutuksia on järjestetty yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Voit lukea lisää somesta myös Johannan blogista tai hänen kirjoittamistaan Suur-Jyväskylän Lehden kolumneista.