Tilausehdot (avoin koulutus)

Tilausehdot
cropped-arkkulaatat.jpg

1. Yleistä

Kun asiakas (yksityishenkilö tai yrityksen edustaja) on lähettänyt ilmoittaumisen ja hyväksynyt nämä ehdot, hän tekee sitovan ilmoittautumisen Piilotetun aarteen järjestämään koulutukseen. Asiakkaan antamia yhteystietoja käytetään ensisijaisesti osallistumisen rekisteröimiseen, asiakkaan koulutukseen osallistumiseen ja maksujen käsittelyyn. Jos haluat jatkossa myös Piilotetun aarteen uutiskirjeen, tilaa se täältä.

2. Koulutuksen hinta ja sen maksaminen

Koulutusten hinta on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (24% vuonna 2016). Hinta sisältää koulutusmateriaalit, lähipäivän tarjoilut ja muun ohjelman mukaisen sisällön.

Lasku lähetetään heti, kun koulutus on varmistunut asiakkaan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko.

3. Muutosoikeus ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle. Piilotettu aarre pidättää oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa. Peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille viimeistään 2 vuorokautta ennen koulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua koulutukseen uutena ajankohtana, mahdollisesti jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Piilotettu aarre ei vastaa muista koulutukseen osallistumisesta, sen peruuttamiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista.

Piilotettu aarre ei vastaa mistään välillisistä vahingoista eikä ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä vahingoista.

4. Tilausvahvistus ja peruutuksen vahvistaminen

Tilausvahvistus ja vahvistus osallistumisen peruuttamisesta lähetetään osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Koulutusta koskeviin tiedusteluihin vastaa Johanna Janhonen.