Tapahtumasometus

…eli tapahtumiin liittyvää sisällöntuotantoa somessa

Johanna Janhonen tuottaa vuosittain yhteisömanagereille suunnattua CMADFI-tapahtumaa. Sen lisäksi hän tekee myös liveraportointia ja muuta somesisällöntuotantoa eri tapahtumista..

Tapahtuman sometuksen avulla:

  • osallistujia voidaan aktivoida tuottamaan enemmän sisältöä someen tapahtuman aikana ja sen jälkeen ja joskus myös ennen tapahtumaa
  • tapahtuman tekijöille, etenkin vapaaehtoisille, voidaan antaa näkyvyyttä
  • tapahtuman aikaisista muutoksista on helppo kertoa
  • asiakaspalvelu jalkautuu sinne missä ihmisetkin ovat

Summa summarum: tietoisuus tapahtumasta kasvaa monilla eri tavoilla.

No kyllähän me itsekin se sometus voidaan hoitaa, miksi ottaa siihen joku ulkopuolinen?

Tapahtuman somenäkyvyys on oleellinen osa tapahtuman markkinointia. Tapahtuman aikana järjestäjillä voi kuitenkin olla paljon muutakin tekemistä somepäivitysten lisäksi. Ja jos käytössä on useita sometilejä, niin niitä kaikkia ei ehdi seuraamaan kunnalla. Apukädet somen hoitamiseen ovat silloin tarpeen. Parasta on, jos kullakin somepalvelulla on oma vastuuhenkilönsä (ja isoissa tapahtumissa jopa muutama vastuuhenkilö).

Esimerkkejä tapahtumista, joissa Johanna on ollut sisällöntuottajana

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Melkoinen päivä meillä oli Ruuhimäessä, ja nyt Instagram-stoorimme pullistelevat muistoja, käy fiilistelemässä ja jaa sinäkin #rallyfinland-muistosi (käytä #visitlaukaa-häsää). Voit antaa tapahtumapalautetta vaikka täällä Instassa. Kiitos kaikille kilpailijoille, järjestäjille, yhteistyökumppaneille ja katsojille, te teitte tästä päivästä ikimuistoisen. Ensi vuonna uudelleen! ???Thank you competitors, rally teams, organizers and audience! You were great and made our day #unforgettable! See you again next year! PS. Comments or ideas? Tell us e.g. via Instagram – we are here for you! And did you watch our IG stories yet? ??? #rallyfinland #rallyarena #ralliareena #ruuhimäki #laukaa #laukaassatapahtuu #lifehappensrallyhelps #rally #nesterallyfinland #lievestuore

A post shared by Visit Laukaa (@visitlaukaa) on

Näiden lisäksi Johanna on toiminut somettajana mm. EM Amateur Golfissa (2010), asiakkaiden järjestämissä seminaareissa ja isoilla partioleireillä kuten Kosmos, Roihu ja Ryske (heinäkuussa 2019)

Johanna tekee somesisältöjä yleensä tuntihinnalla, ota yhteyttä ja kysy lisää!