Palautetta Tarinavideot -koulutuksista

Meillä oli inspiroiva ja innostava käytännönläheinen päivä. Johanna, Toni ja Anne olivat valmistelleet juuri meidän tarpeisiimme sopivan sisällön.  
– Marjut Gerkman, Markkinointipäällikkö, Teknisen ja ympäristötoimen viestintä, Espoon kaupunki

Koulutus poisti tekemisen esteitä ja innosti kokeilemaan. Pääsemme vihdoin omassa videotuotannossamme sanoista tekoihin.
Hanna Valtokivi, viestintäpäällikkö, Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK

Kaikilla kolmella kouluttajalla oli annettavaa ja he täydensivät toisiaan. Myös koulutuksen osallistujilla oli päivää rikastavaa kokemusta ja näkemystä. Koulutuksessa otettiin huomioon niin toimintaympäristö, tarina tai sisältö kuin myös tekniikka ja tekeminen. Kiitos vielä kerran! Arki vyöryi päälle heti töihin palattua, mutta talvilomalla viimeistään pitää päästä tekemään. Kiva että Facebook-ryhmä elää ainakin hetken myös post festum. Tapaamisiin myös IRL!
Tiinu Wuolio, Johtava viestintäkonsultti, Medita Communications

Tarinavideokoulutus sopii hyvin sinulle, joka haluat tutustua koko älypuhelintasoisen videon tuottamisen prosessiin: käsikirjoituksesta julkaisuun. Saat kattavan setin käytönnön vinkkejä, joiden avulla voit itse oppia tekemään ketteriä videoita.
Anna Sorko, viestinnän suunnittelija, Serus Media Oy

Palautetta 1. YouTube-koulutuksesta:
Tube_arkku

Somen avaimet: Youtube -koulutus oli todella käytännönläheinen paketti Youtuben monista puolista. Päivän aikana niin asiantuntijaesitysten kuin keskustelujen kautta löytyi monia uusia ideoita Youtuben hyödyntämisestä. Mahtavaa oli päästä kysymään niin Tonilta, Eetulta kuin Kaitsulta suoraan niistä asioista (sekä teknisistä että sisällöllisistä), jotka itseä Youtubessa mietityttivät – ja ajatuksia avaavaa oli tietysti kuulla toisten osallistujien näkemyksiä ja kokemuksia sekä keskustella yhdessä Youtuben käytön kehittämisestä eri näkökulmsita. Oheistyöskentely (etukäteisvalmistelut ja palaute) tuki hyvin varsinaista koulutuspäivää.

Tiivistunnelmainen infopaketti joka oli ihmisläheinen, opastava ja ammattimaisesti toteutettu.

Kiitos, mahtava koulutus! (ja minä olen yleensä hyvin kriittinen koulutusten suhteen 🙂 )

Palautetta 2. YouTube-koulutuksesta:

Tube_arkku

En ole pitkään aikaan odottanut mitään koulutusta niin innolla kuin tätä. Suomessa some-koulutuksissa puhutaan liian usein niistä perusasoista, jotka jo itsekin tiedän. Nyt meni välillä jo yli ymmärryksen – ja se oli siistiä! Kiitos tästä päivästä, te olette Suomen parhaimmat YouTube-kouluttajat!

Kari Merikanto kuvasi koulutuspäivän aikana videon, jossa hän vertaa kouluttajiamme Star Wars -hahmoihin: