Somen avaimet: Tarinavideot -koulutus

Organisaatioiden tulee tuottaa yhä kiihtyvällä tahdilla videoita eri somepalveluihin. Tarinavideot-koulutuksessa tutustutaan siihen, miten videosarjoille luodaan tarinamaailma ja miten niitä tuotetaan nopeasti mobiililaitteiden avulla. Tämä koulutus on tilauskoulutus ja suositeltu osallistujamäärä on 15 tai alle.
Pyydä koulutustarjous Johannalta!

Kouluttajat

Anna Kalliomäki neuvoo tarinallistamisen salat ja käsikirjoittamisen alkeet

Toni Nummela opettaa niksit nopeaan mobiilivideoiden tuotantoon ja vinkkaa hyvät työkalut

Johanna Janhonen näyttää somevinkkejä ja hyviä ja huonoja videoesimerkkejä

Somen avaimet: Tarinavideot-kouluttajina toimivat:

  • Toni Nummela, joka on tutkinut Suomen somen käyttöä mm. SuomiTube-laskurillaan. Mm. Docventuresin taustajoukoissa toiminut Toni ja lupaa myös vinkkejä siihen, miten kiireiset ihmiset voivat tehdä nopeasti näyttäviä videoita.
  • Anne Kalliomäki, jonka tausta on tv-maailmassa, on perehtynyt viimeiset kymmenen vuotta tarinallistamiseen eli tarinalähtöiseen palvelumuotoiluun. Anne on palkitun “Tarinallistaminen -Palvelukokemuksen punainen lanka” -kirjan kirjoittaja.
  • Johanna Janhonen, joka haluaa auttaa yhteisömanagereita pysymään vloggaajien perässä ja tuottamaan eri somekanaviin yhä parempaa sisältöä, entistä useammin.

Osallistujat suunnittelevat Somen avaimet -koulutuspäivän  yhdessä järjestäjien kanssa.  Tarinavideot-päivän tarkemmat teemat ideoidaan yhdessä: keskitytäänkö esimerkiksi videohaastatteluihin, tapahtumavideoihin, vloggaukseen, tuotteiden esittelyyn vai johonkin muuhun. Entä halutaanko perehtyä videoiden muokkaukseen kännykkäappseilla vai mieluummin jollain tietokoneohjelmalla tai YouTuben omalla editorilla?

 

 

 

Oheisesta esimerkkiesitteestä löydät lisää tietoa koulutuksesta, esimerkiksi syyt siihen, miksi nopeisiin tarinavideoihin kannattaa panostaa sekä tarkemman kuvauksen koulutuskokonaisuudesta, sen sisällöstä, toteuttajista ja päivän aikatauluista.