Piilotetun aarteen referenssiasiakkaita

Sanallisia suosituksia

CMADFI-tapahtuman kumppanipalaute

Liideri – Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa –ohjelma on ollut useana vuonna mukana CMADfi tapahtumassa pääsponsorina. Tapahtuma on tuonut ohjelmalle hyvää näkyvyyttä ja tapahtumassa olevilla yrityksillä on ollut mahdollisuus tutustua Business Finlandin tehtäväkenttään yritysten kansainvälisen kasvun tukemisessa ja vauhdittamisessa. Vuosien varrella Johannan kanssa on ollut upea tehdä työtä. Vuosi vuodelta tapahtumasta on tullut isompi ja ammattitaitoisesti rakennettu. CMADfi:lla olisi rahkeita vaikka maailman valloitukseen.
– Nuppu Rouhiainen, ohjelmapäällikkö, Business Finland (entinen Tekes)

Ideoita Instagramiin-koulutuspalaute

Kiitos Ideoita Instagramiin -koulutuksesta! Mukava iltapäivä viehättävässä ympäristössä ja asiantuntevaa sisältöä. Pieni ryhmä antoi mahdollisuuden perehtyä just niihin omiin juttuihin. Suosittelen!
– Kati Poikonen, markkinointikoordinaattori Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Palaute räätälöidystä somekoulutuksesta

Johanna Janhonen/Piilotettu Aarre – Luova toimija somessa ja luovan alan bloggaaminen -koulutus: Taiteesta tuotteeksi -hankkeen kohderyhmälle (taiteilijat, käsityöläiset ja muusikot) suunnattu koulutus keräsi Kiuruvedelle monipuolisen joukon osallistujia. Koulutuksen tarkoituksena oli tutustuttaa toimijoita sosiaalisen median eri kanavien vaihtoehtoihin, jotta he voisivat hahmottaa, mikä toimisi heille markkinoinnin ja oman osaamisen esiin tuomisen työvälineenä. Illan aikana kouluttaja Johanna Janhonen esitteli selkein esimerkein sosiaalista mediaa luovan toimijan työvälineenä ja havainnollisti somen merkitystä käyttäjistä kerätyillä tilastoilla. Koulutus koettiin hyödyllisenä ja sen jälkeen monet osallistuneet ovat tuottaneet ammatillisille sivustotoilleen ovat uutta sisältöä sekä muokanneet some-kanavien löydettävyyttä selkeillä profiileilla ja tunnisteilla.
– Salla-Mari Koistinen, projektipääällikkö, Iisalmen kaupunki

Palaute sometyöpajoista

Voin suositella Johanna Janhosen some-koulutuksia. Koulutukset ovat tiiviitä, pysyvät asiassa ja opit on heti otettavissa käyttöön. Johanna on valmistellut aina hyvän koulutusaineiston, jonka asiakas saa myös omaan käyttöönsä. Asiat etenevät koulutuksissa keskustellen ja asiakkaan kysymyksiä ratkaisten. Olemme voineet ottaa sosiaaliset meidat käyttöön heti koulutuksen jälkeen (Linkedin, Twitter, Facebook). Koulutuksissa on myös keskitytty siihen, miten yritys voi liiketoiminnassaan hyödyntää some-kanavia ja mitkä ovat käytön tavoitteet ja periaatteet. Käytämme varmasti jatkossakin Johanna Janhosen koulutus ja konsultointipalveluja.
– Jaana Jantola, toimitusjohtaja, Seuturekry Oy

Tässä oli muutama poiminta Johanna Janhosen saamista suositteluista, LinkedInistä löydät yhteensä yli 60 suositusta.

Piilotetun aarteen referenssiasiakkaita löytyy myös Pinterestistä.


logo_3dformtech
logo_maajakotitalousnaiset
logo_suomen_museoliitto
logo_toivolapalvelut
logo_kouvolan_kaupunki
logo_Cloetta75
logo_porvoo
logo_tieto
logo_valio75
logo_efima
logo_fennovoima
logo_laukaan_ekokoulu
logo_sallan_kunta
logo_jamsa
logo_vastuuvalmennus
logo_laukaan_kunta
logo_storaenso
logo_fitfarm
logo_hoviportaat75
logo_st1
logo_tekniikan_akateemiset
logo_keynotes3
logo_Lampoykkonen
logo_oulun_kaupunkig

Oletko sinä seuraava?